Hur träffades ni?

Jag kom för ett tag sedan över en artikel som jag tyckte var ganska intressant. Den handlade om att sättet vi idag möter vår partner har förändrats radikalt. De allra flesta möter idag nämligen sin kärleksvän via olika dejtingsidor. Inte längre på krogen, jobbet eller i vänkretsen.

Dejtingsidor som många tidigare tyckte var lite skämmigt att vara på är nu platsen man helt öppet och med stolthet hänger på när man vill träffa någon att älska. I artikeln stod det att det troligtvis beror på att dessa sidor har skapat en skön tydlighet där man vet att de som är där alla har samma tanke – nämligen att möta någon att få tycka om. Vilket i sin tur gör att ställen man tidigare sökte efter någon, såsom på krogen eller andra sociala sammanhang, har blivit svårare att hitta kärleken på. För på dessa platser går man nu ut med vännerna för att ha en trevlig kväll och umgås fullt ut med dem. Inte för att söka efter sin framtida partner – för det gör man ju på dejtingsidorna.

Tycker alltid att det är intressant när vårt beteendemönster förändras. Men finast av allt med artikeln tyckte jag att det var att läsa att skammen försvunnit. För visst är det bara vackert med kärlek? I alla olika former och hur vi än finner den!

Hur träffade du din kärlek? 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Jag träffade min man via min bror. De var kompisar, sen ”stal” jag honom. 😛 Tycker det är bra att det finns olika sätt att träffa sin kärlek på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..