Det kan låta tufft…

Men om du vill genomgå en förändring och uppnå resultat behöver du vara disciplinerad och inte ge dig själv ursäkter till varför du får kliva av din plan. Att hela tiden göra undantag kommer inte ta dig dit du vill. Vad det än gäller.

280BECD2-8844-4809-BC71-A9E4CE44AB45

Vill man lyckas, behöver man jobba hårt och disciplinerat. Vill du känna dig mer vältränad bygger det på att ge kroppen kontinuerlig träning och rörelse. Vill du gå upp eller ner i vikt behöver du äta på ett sätt som gör det möjligt. Vill du spara ihop pengar till din drömresa behöver du följa din sparplan.

Det är inte svårare än så. Disciplin och hårt arbete.

Du kan nämligen inte utgå från att motivationen alltid är där. Utan du behöver bestämma dig för vad du vill uppnå, sätta en plan och därefter följa den.

Jag ser det allt för ofta. Hur man startar igång något som man direkt gör undantag från. Och sen står man förundrad över att det inte blir som man tänkt sig. Som om man inte ser att undantagen blir fler än planen man satt.

Det mesta är faktiskt möjligt att uppnå här i livet. Men för att lyckas behöver man sluta ge sig själv ursäkter för varför man skall frångå planen. Så om du längtar efter något resultat – se till att jobba för det. För att du på riktigt är värd det! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..