Är jag sist ut?

Kan det vara så att jag är sist ut att bada? Ser så många härliga badbilder i mina flöden och har längtat ut till havet för svalkan i doppet och den ljuvliga känsla av lugn som infinner sig efteråt.

8D7B19EC-C57C-45C0-964A-F49D3FE689C5

Men jag har inte fått till det.

En rolig men intensiv vår och försommar har inte bjudit på så många spontana, enkla utflykter. Men nu är det dags. Nu är det möjligt. För jag har ju semester.

Har varit orimligt trött första dagarna av ledigheten och i ärlighetens namn hänger tröttheten fortfarande i. Inte så konstigt. För ofta blir det ju så när man levt i ett högt tempo och inte haft så mycket tid att bara vara på hemmaplan.

Men nu skall jag äntligen få vara det. Hemma. Inga väskor att packa. Få tider att förhålla sig till. Vilken lyx! Så ikväll får det bli det där efterlängtade doppet i havet. Om jag har samma lust och längtan då vill säga…

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..