Säg tack istället för ursäkta!

Kanske inte alltid. Men i alla fall lite oftare. För det händer något när man lägger in en positiv tonart i det man säger. Istället för att säga ”jag ber om ursäkt för att jag är några minuter sen” prova att säga ”tack för att du väntade på mig”. Eller att byta ut ”ursäkta mig, men nu måste jag tyvärr bege mig hemåt” till ”tack för en magiskt härlig kväll, den får vi snart göra om”.

För mig gör det stor skillnad. Vad tycker du?

3263BF23-64BD-4D62-BBA9-98BB4245AED9

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. har aldrig tänkt på de så men woow vilken skillnad de blev när jag fick se de!
    Detta måste jag tänka på nästa gång vi är bortbjudna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..