Imponerande och attraktivt!

Handlingskraft! Det är faktiskt en av de saker som jag tycker är mest attraktivt och imponerande hos andra människor. Att någon ser vad som behövs och sedan kärleksfullt agerar på det. Att det som lovats hålls och att man kanske till och med ibland blir överraskad av att någon har tagit tag i något som är betydelsefullt.

Processed with VSCO with au1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ord utan handling betyder ingenting. Och aldrig känner man sig väl så betydelselös som när saker som inkluderar en själv skjuts på, för att annat blev viktigare.

Troligtvis är detta så stort och påverkar mig så mycket på grund av att mitt kärleksspråk är tjänster. För jösses vad det påverkar. Trots att jag kan och vet blir jag ändå ibland förvånad över min reaktion. Hur djupt besviken jag kan bli. Men också hur obeskrivligt glad jag blir när någon gör det lilla extra. Om det så handlar om att överraska med att dammsuga, hämta en kopp kaffe eller fixa något annat praktiskt. Att för en stund få släppa allt och bli omhändertagen.

Och det är inte bara glädje jag känner då. Jag känner mig älskad! Verkligen, på riktigt älskad. Sedd, prioriterad och viktig i någon annans ögon.

Våra kärleksspråk som är så viktiga att förstå och agera på om vi vill att den vi älskar också skall få känna sig just älskad. Och för att lyckas med det behöver vi kommunicera det språk som mottagaren förstår – dennes primära kärleksspråk – vilket kan vara något helt annat än ens eget sätt att visa kärlek. Enkelt om man kan och vill. Svårt om man inte har kunskapen eller intresset. Love!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..