När luften går ur…

Ibland bara det kommer. Plötsligt. Oväntat. Den där känslan av att inget är som det ska. Även om man vet att inget har hänt. Allt är precis som vanligt. Men ändå är man så skör. Totalt tömd på energi. Nära till tårarna. Orkeslös och ensam. Det hjälper inte att rycka upp sig. Tankarna funkar inte att vända.

7D254329-67B1-4870-8A69-6F288F3931A6

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vad gör man då?

Kanske ingenting.

Det är nog bara att acceptera. Vila i det som är med vetskap om att det går över. En sån dag helt enkelt. Just idag. När man bara vill få vara liten och bli omhändertagen. Omfamnad och älskad. Även om man inte är så älskvärd i sin sårbarhet.

Där är jag just nu. Och det får vara ok. Imorgon är trots allt en ny dag!

Var rädd om dig!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..