Sluta sura!

Om du har någon i din närhet som inte mår bra, visa lite extra empati och kärlek istället för att sura över att du inte får den uppmärksamhet du vill ha.

1171EF6E-A172-43D6-B868-49BC8EBE3580

Kanske är det just i dessa stunder som du har störst chans att visa att du älskar på riktigt. Genom att fixa och dona lite extra. Köpa en liten present eller blommor med ett vackert kort där du skriver något fint. Hålla om och ge utrymme.

För det är enkelt att visa sin kärlek när allt är bra, desto svårare när något skaver och gör ont. Men det är också då som det äkta träder fram. Det som är så nära det man kan komma villkorslös kärlek. När man mår dåligt och därför inte kan älska sig själv, få höra ”vet du vad – jag ser att du har det svårt just nu – men jag älskar dig så som du är, hur du än är, alltid!” Det är vackert det!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..