Kärlekens Språk räddade deras äktenskap!

Jag kommer aldrig att glömma första gången jag träffade Johanna. Det var på ett event som jag och Jeanette arrangerade på Falkenberg Strandbad. När jag föreläste om Kärlekens Språk kom Johanna fram till mig efteråt med tårar trillandes längs med kinderna.

Hon sa ”Det här förändrar verkligen allt. Nu förstår jag vad som gått snett. Jag måste ringa min man nu och berätta, så blir jag lite sen till nästa programpunkt så vet du varför”. Jag kramade om henne och hon gick iväg för att ringa sin man Johan.

Senare berättade hon att de haft det knakigt i relationen och en anledning till varför hon var på eventet var för att komma iväg och landa i om de skulle fortsätta ihop eller inte.

De har sedan dess applicerat kunskapen om Kärlekens Språk och har på grund av det en blomstrande, härlig och kärleksfull relation. Så stark och fin att de förra sommaren förnyade sina äktenskapslöften. Visst är det helt fantastiskt!

AA350415-6E1A-4D3F-923E-55A786B45B69

Vi träffade Göteborgs-Posten i somras som gjorde ett fint reportage om detta och Kärlekens Språk. Idag är artikeln med på en helsida i GP. Du måste bara läsa! Så himla fint! 

PS. Vill även du få denna kunskap och på så vis skapa lyckligare och mer harmoniska relationer så finns vår bok Kärlekens Språk i bokhandeln.  Jag har även några öppna föreläsningar som det finns några platser på. Kika in under Aktuellt på www.regnsken.se så hittar du all info där.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..