Var lite bjussig!

Den här veckan tänker jag lägga fokus på att vara lite extra generösa mot min omgivning. Att varje dag, med start idag, genomföra en generös handling. Hänger du med på detta?

Det kan vara att stanna upp och säga något vänligt till busschauffören eller den som står i kassan när du köper din lunch. Eller att skicka ett fint sms till någon du inte har hört av dig till på ett tag. Kanske skänka en slant till välgörenhet eller sitta ner och lyssna till någon utan att själv ta över samtalet. Att vara generös kan vara så mycket. Men jag tänker att det alltid handlar om att ge utan att förvänta sig någonting tillbaka. Det är sann generositet alldeles oavsett vad handlingen är.

Processed with VSCO with av8 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Är du med? Kan du tänka dig att varje dag under en vecka bidra med din omtanke och omsorg? En liten insats för dig som kan göra stor skillnad i någon annan människas liv.

Jag skulle bli så glad om du hänger på! Och om du dessutom delar detta med massa vänner som också kan vara med, så kan det bli en vecka som verkligen gör skillnad! Tror det behövs. Mer generositet och värme. Så häng med och sprid detta till alla som du tror kan tänka sig att vara med på denna bjussiga utmaning. För redan genom att göra det har du varit omtänksam. För det mäktiga med att vara generös är att ju mer vi ger, desto bättre mår vi samtidigt själva. Vilket ju är en alldeles underbar ekvation. Eller hur?!?!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..