En ny kärlek!

Ja, det är faktiskt det jag hoppas på! Att Hathayogan skall bli en lika stor kärlek för mig som Yinyogan är. Därför har jag bestämt mig för att verkligen unna mig att djupdyka in i Hathayogans spännande värld.

1992F16E-17D0-40F2-A87A-1C923BD43A41

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Magnus Ragnvid

Är så förväntansfull och lycklig över att i januari få påbörja min 200 timmars yogalärarutbildning hos Yogayama i Stockholm. Eller rättare sagt så startar utbildningen redan nu. Dels genom utökad egen yogapraktik, dels genom förberedande uppgifter som skall lämnas in. Men inte nog med det, även en anatomikurs skall vi ha genomgått innan yogautbildningen startar.

Älskar verkligen detta! Hur genomtänkt kursplanen är och hur seriös utbildningen är. Och det är något som alltid är viktigt för mig när jag vill utvecklas – att aldrig ta några genvägar, utan istället välja det allra bästa.

Det här kommer bli en otroligt spännande resa för mig. Att få uppleva nya saker i utbildningen och i det landa i viktiga insikter. För är det något som är säkert så är det att det händer mycket i en när man satsar på sig själv i något sådant här. Det blir både en inre och yttre resa. Längtar efter att få ge mig hän i detta och lära mig allt jag kan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..