Lycka!

Det här lilla hjärtat hänger på min studio. En påminnelse för mig, varje dag när jag ser den, att göra det allra bästa av det man har.

DF6FF3B7-0BAA-4245-A3D0-7562F1A63334

För livet är sannerligen inte enkelt. Människor sviker och vi hamnar i situationer som gör ont. Men att även då ha förmågan att lyfta blicken och fundera över hur man ändå kan må så bra som möjligt, trots det svåra man upplever, gör den stora skillnaden.

Starka människor är inte de som flyter genom livet utan utmaningar längs med vägen. Starka människor är de som kavlar upp armarna och ser möjligheter i det som är tufft. Ser det som en chans att lära sig något, förändra det som behövs och utvecklas. Starka människor faller då och då, men bestämmer sig snabbt för att resa sig upp igen. Ser det som trots allt är bra och finna en liten skärva av ljus och lycka även när det är som allra mörkast.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..