Har du yogat med mig?

I sommar kommer min tredje bok ut och det blir en riktigt härlig yogabok!

C6A17753-77B1-4BCE-8D1B-E7112B130AC0

Foto: Markus Holm

Blir pirrig i magen när jag tänker på det, för det här är väldigt stort för mig. Eftersom det innebär att jag får bjuda in dig till min älskade yogavärld. En värld som många gånger skiljer sig från normen, men som är sann och autentisk för mig. En oas full av värme och kärlek.

Jag kommer lägga in hela min själ och hjärta i denna bok. För den får nämligen inte bli något annat än alldeles, alldeles underbar! Och jag skulle faktiskt även  behöva din hjälp. Om du har yogat med mig och kort vill berätta vad som varit speciellt med vårt yogamöte och vad det har gett dig, så skulle jag bli jätteglad.

Din korta text kan du i så fall skicka till info@regnsken.se. Vem vet, kanske blir just du citerad i boken.

Lyckokram och fin tisdag vännen!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..