Jag går sönder!

Ja det känns faktiskt så. Att jag är på väg att gå sönder. Scrollar i mina sociala kanaler och ser alla mysiga förberedelser inför julen. Läser om glädjen i detta och tar del av alla lyckliga små berättelser om samvaro med vänner, familjegos och upplevelser som får ögonen att tindra. 

Och jag får ont i magen. För jag kan bara tänka på alla som står utanför allt detta fina. Som inte har någon att baka saffransbullar med eller har något glöggmingel att gå till. Vars brevlådor inte innehåller några julkort i år heller och som inte har någon julklapp att öppna på julafton. Där ensamheten just nu blir mer påtaglig och smärtsam än någonsin. Och det känns som om jag går sönder. 

Önskar att alla kunde få känna sig värdefulla och inkluderade. För är det inte just det som julen handlar om – att dela med sig av värme och omtanke – till varandra. Min tro är att vi alla kan göra skillnad. Att även små handlingar räknas. 

03C7AD08-01E8-4025-8741-65F69E7E007F

Så jag tänker att det jag kan bidra med är att några i år kan få ett fint julkort i sin brevlåda eller en julklapp att öppna på julafton. Så om du vet någon som skulle uppskatta en sådan liten överraskning, vem vet – kanske du själv, så lägg ett kort meddelande till mig med en adress till personen ifråga. Så skall jag i skicka iväg minst 20 julkort och lika många julklappar. Senast på lucia behöver jag ditt meddelande så att det hinner komma fram i tid. Och vill någon kärleksfullt haka på och göra samma sak, så gör ett inlägg på din Instagram med #låtallasögontindra och tagga gärna mig @asanyvall.

Underbart om du vill sprida detta vidare så att riktigt många får chansen att få lite extra värme och kärlek denna jul. Det hade gjort mig glad. 

Åh, nu känns det lite bättre. Nu har magontet faktiskt släppt!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..