Nyttigt och proteinrikt saffransmums!

På resan mot att bli mitt bästa jag tycker jag att det är kul att leta fram recept på hälsosam och god mat. En sak som dock varit svårt nu i juletider är att hitta hälsosamma mumsigheter utifrån hur jag nu har valt att äta. Men så kom jag plötsligt på att en favorit jag brukar göra till mellis borde vara smaskig med saffran. Så jag testade och OMG! Det var himmelskt gott!

9276DD03-9153-45EF-A067-21FB7AA10848

Så därför måste jag ju bara dela med mig. Med bara tre ingredienser svänger du snabbt och lätt ihop denna proteinrika läckerbit. För en portion, så blandar du 100 g lättkvarg med 100 g keso. Rör sedan i en halv påse saffran tills röran blir jämn och fin.

Jag får erkänna att jag faktiskt tog en hel påse saffran eftersom jag tycker att det är så gott, men en halv påse räcker utmärkt. Servera sedan med hallon eller något annat du gillar till. Vill du ha den lite sötare kan du ta vaniljkvarg istället eller sätta till lite vaniljpulver.

Visst låter det gott!

Detta skall jag njuta av till bingolottos uppesittarkväll. Mys på hög nivå med andra ord!

Hoppas du har en lovely dag före dopparedan!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..