Helt lyrisk!

Första dagen på min yogalärarutbildning hos Yogayama här i Stockholm är klar och jag är på riktigt helt tagen! Faktiskt totalt nockad över hur bra jag tycker att det är. Njuter till fullo av allt jag får uppleva och älskar närvaron jag känner.

845B61F9-F2FB-4E12-86A6-C707EC285347

Lärarna vi har är så himla kompetenta. Riktiga superproffs. Som med passion förmedlar sin kunskap till oss med engagemang och värme. Mina kursare är dessutom helt ljuvliga. De bjuder på sig själva, är nyfikna och vill lära sig allt om yogan, är inkluderande och väldigt goa.

Känner mig lyckligt lottad som får göra det här. Vilken spännande och härlig resa jag har framför mig. Det här känns så bra! Faktiskt tokbra!

Instagran: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..