Mycket händer!

Nu är vi tre dagar in i yogalärarutbildningen på Yogayama och det händer massor i både kropp och själ. Jag suger åt mig all kunskap jag kan och njuter enormt av att få vara i detta. Det är verkligen en rikedom att få lära sig nytt och att fördjupa den kunskap som man redan har.

65140E59-08B0-4A14-A461-23FDAFAA2354

Foto: Amplifyphoto/ Markus Holm

Fotograf: Markus Holm

En härlig utmaning är också att acceptera att en del av det vi lär oss kommer ta tid innan det fullt ut landar och blir helt och fullt begripligt. Vet att allt som på riktigt är viktigt, behöver processas och få ta precis den tid som behövs. Med tillit och tålamod integreras kunskapen tillslut som en egen sanning inuti. Och först då kan man sprida det vidare på ett autentiskt och vackert sätt.

Och som jag längtar efter att få dela med mig av allt jag lär mig. Av allt det som händer inuti. Och jag vet att det kommer. När det är dags. På ett sätt som blir genuint och äkta för mig.

Men först skall jag stanna i den här mysiga bubblan och tillåta mig att processa saker i lugn och ro. Vilken ynnest. Vilken glädje.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..