Inte klokt! Hon är 18 år idag!

Idag skall vi fira min älskade dotter hela dagen lång! 18 år! Inte klokt egentligen. Tiden har gått så fort. Men jag har på riktigt njutit av varendaste minut med henne och känner mig rikast på jorden som får ha den tighta relation vi har. Hon och jag mot världen. Så är det verkligen! Rebecca är och kommer alltid vara det allra viktigaste i mitt liv. Att finnas för henne och stötta henne i allt hon går igenom och de beslut hon fattar är en självklarhet.

image1

Min ögonsten – 18 år idag!

image2

Älskad från första stund!

Jag är så otroligt stolt över henne och den person hon har blivit. Hur hon kämpar och skapar möjligheter även när livet känns tufft. Hur hon förstår sitt värde, sätter gränser och inte längre låter någon få förminska eller trycka ner henne. Hur hon lever sitt liv på det sätt som får henne att må bra. Utmanar sig själv och ständigt vill utvecklas. Jag fascineras över hennes mod och styrka. Älskar hennes humor och påhittighet. Är lycklig över att vi kan prata om precis allt. Blir berörd av hennes stora, varma hjärta och den omtanke hon ger till dem hon tycker om. Hon är i mina ögon det allra finaste som finns och värd det allra bästa.

image4

Vi två mot världen!

Så idag, när hon fyller 18 år, skall jag göra mitt allra yttersta för att hon skall få en tokhärlig dag! En dag som hon förhoppningsvis kommer kunna titta tillbaka på med stor glädje! Förstå hur älskad hon är! Rebecca – stort grattis på födelsedagen och du – glöm aldrig – ”att mamma älskar dig!” Faktiskt mest av allt i hela vida världen! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.asanyvall.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..