Vilken kväll!

Jag tror att vi alla mer eller mindre dansade ut från Oscarsteatern igår påfyllda med massa energi, glädje och kärlek! För jösses vilken superhärlig kväll det blev!

image1

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vilken publik! Vilken energi och glädje!

Tack Marie och Carina på 4 Good Living, för att ni så kärleksfullt skapar dessa fina evenemang och tack alla grymma inspiratörer som jag fick dela scen med igår! Räknar er nu som mina vänner efter alla skratt och fina samtal backstage!

Och från djupet av mitt hjärta, tusen tack till alla er 800 coola kvinnor som var på plats igår för att lyssna till oss! Tagen av er entusiasm och glädje. Vilken power! Och väldigt berörd av alla fina ord och goa kramar jag fick av er! Ni är så fina!

Somnade med ett stort leende inombords och med massa bomull runt hjärtat. Betydligt rikare efter alla dessa ljuvliga möten!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.asanyvall.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..