Är du din egen bästa vän eller din värsta fiende?

Du har fått det här livet och faktum är att du faktiskt själv väljer hur du vill spendera det. Tänker du ägna det åt att förminska dig själv och leta efter alla tänkbara fel och brister? Strunta i att ta hand om din kropp och själ? Stressa och pressa dig själv? Göra ditt yttersta för att få andras bekräftelse på att du duger? Kommer du ägna dig åt att skylla på andra och bli ett offer för omständigheter? Avstå från att följa ditt hjärta och gnälla på allt som är trist och tråkigt?

image1-1

Det är ditt val. Du har fått det här livet. Det är som att vinna högsta vinsten, för du vet väl hur otroligt små oddsen var att just du skulle få livet. Så mitt bästa tips är att se till att spendera dina dagar väl. Förvalta den här gåvan genom att vara så levande du bara kan! Var modig, närvarande och snäll!

Gå ut och gör dig själv stolt! Över den du är och över hur du aktivt väljer att forma ditt liv! Ett härligt, livsbejakande liv!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.asanyvall.se

  1. Så bra skrivet. Den här mentaliteten som finns att det är alla andras fel retar jag ihjäl mig på. Står helt klart för mer egenansvar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..