Blissful Yogadag på Varbergs Kusthotell den 30 augusti

Tänk vad underbart att söndagen den 30 augusti tillsammans få avrunda sommaren med massa härlig yoga och på så vis fylla på med extra mycket glädje, livskraft och fin energi inför hösten.

image1-2

Vi kommer vara på Varbergs Kusthotell som ligger precis vid havet. En helt ljuvlig plats som alltid fyller mig med lugn och stillhet inombords. Att få gå runt den lilla halvön vid hotellet och lyssna till ljudet från havet är som en lisa för själen. Och i slutet av augusti kommer förhoppningsvis vattnet ha hunnit bli vamt och skönt, så att man också kan passa på att ta sig ett gott dopp. Miljön utanför hotellet är fantastisk, men det är även miljön inne på hotellet. Smakfullt och inrett på ett sätt så att man skall kunna trivas och ha det bra. Mysigt att kunna få sitta ner en stund vid den öppna spisen och bara vara eller njuta av deras mat som håller världsklass.

Till detta mysiga ställe tar jag med mig två riktigt fina yogalärarare – Maria Essung och Malena Billeqvist. Har du redan yogat med dem vet du hur närvarande och omtänksamma de är. Om du inte har praktiserat med dem ännu, så har du något fint att se fram emot.

Vi tre kommer under dagen guida dig i olika former av skön yoga. Det blir meditation, medicinsk yoga, hatha yoga, soma move, yoga nidra och en riktigt lång, avslappnade yin yoga. Vi kommer anpassa klasserna efter gruppen, så alla kan vara med. Nybörjare som van yogi. Du bjuds på en mumsig lunch och det kommer finnas riktigt bra utställare på plats, om du i pausen vill shoppa något fint till dig själv.

Bokar du din plats senast den 16 februari får du hela 250 kronor i early-bird-rabatt och betalar då enbart 1.550 kronor. Faktura kommer skickas med sista betalningsdatum först den 30 juni.

Om du klickar här kan du läsa mer om detta dagretreat fullt av mysig yoga och även boka om du vill boka din plats.

Det här kommer bli amazing! Jag lovar!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.asanyvall.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..