Det där mellanrummet

Det är något speciellt med att befinna sig i mellanrummet. Att vara på en resa som påbörjats men vars destination inte är helt glasklar. Förväntansfull och pirrig i magen ena dagen. Skeptisk och ifrågasättande nästa dag.

59B039B8-15AC-4F5E-A63C-116E7EE89455

Det blir så tydligt hur mycket tankarna går in och påverkar när man är just där. I mellanrummet. För situationen är exakt likadan, men hur tankarna snurrar just där och då, är det som sätter tonen och känslan för det man är i. Intressant och viktigt att se.

I det mellanrum som jag just nu befinner mig i behöver jag vara väldigt observant på mina tankar för att inte gå in och förstöra något fint. Hela tiden vara medveten om hur mina tidigare erfarenheter och rädslor kan göra så att tankarna skenar iväg i fel riktning. Ta några djupa andetag och hitta tillbaka till det där leendet inombords.

För alldeles oavsett hur slutdestinationen kommer se ut är ju det som sker just nu, i mellanrummet, något alldeles speciellt och vackert. Så viktigt att få vara i det som är, så som det är. Utan tankar som förstör. Tillåta sig att njuta utan rädsla och se vart vägen bär.

Livet ändå. Visst är det stort och fascinerande?

Instagram: Det är något speciellt med att befinna sig i mellanrummet. Att vara på en resa som påbörjats men vars destination inte är helt glasklar. Förväntansfull och pirrig i magen ena dagen. Skeptisk och ifrågasättande nästa dag. Det blir så tydligt hur mycket tankarna går in och påverkar när man är just där. I mellanrummet. För situationen är exakt likadan, men hur tankarna snurrar just där och då, är det som sätter tonen och känslan för det man är i. Intressant och viktigt att se. I det mellanrum som jag just nu befinner mig i behöver jag vara väldigt observant på mina tankar för att inte gå in och förstöra något fint. Hela tiden vara medveten om hur mina tidigare erfarenheter och rädslor kan göra så att tankarna skenar iväg i fel riktning. Ta några djupa andetag och hitta tillbaka till det där leendet inombords. För alldeles oavsett hur slutdestinationen kommer se ut är ju det som sker just nu, i mellanrummet, något alldeles speciellt och vackert. Så viktigt att få vara i det som är, så som det är. Utan tankar som förstör. Tillåta sig att njuta utan rädsla och se vart vägen bär. Livet ändå. Visst är det stort och fascinerande?

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.asanyvall.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..