Kan vi hjälpas åt och inte kräva tillbaka våra pengar?

Jag tycker att det är bra med de försiktighetsåtgärder som nu sätts in såsom att det blir förbjudet att genomföra evenemang med fler än 500 personer. Men kan vi inte hjälpas åt nu och inte kräva återbetalningar av arrangören utan faktiskt var och en ta den kostnaden som vi ändå annars hade räknat med att ta.

40AF09B7-28B4-4D0F-A4F8-F24598636D75

Foto: Amplifyphoto/ Markus Holm

För här kan vi göra stor skillnad. Den kostnaden som du redan har tagit sätter inte dig i konkurs, men sannolikheten för att arrangören kan hamna där är desto större om vi kräver tillbaka våra pengar.

Om du håller med mig om att detta så vore det fantastiskt om du vill hjälpa till att sprida detta budskap genom att dela detta vidare i dina kanaler. För nu får vi släppa vårt ego och se saker och ting i ett större perspektiv. Stanna hemma vid symptom, visa medmänsklighet och värme.

Som här. Genom att inte kräva tillbaka dina pengar. Se det som en kärleksfull handling att avstå i en tid som redan är upp och ner!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..