Skäms en aning…

Vaknar upp med en pirrig och helt underbar känsla i kroppen. Solen skiner och jag har en skönt ledig dag framför mig. Dricker mitt kaffe och njuter till fullo.

6EBD2E8F-5D23-4344-8438-64BAB9AF3F08

Foto: Markus Holm

Men stannar plötsligt upp. Förundras över min känsla just nu. Får man lov att känna så här när världen är upp och ner.

Skäms en stund men lägger sedan märke till att leendet är tillbaka. För jag inser att jag är precis där jag vill vara i mitt sätt att leva. Förstår att jag verkligen lyckas applicera det som jag så ofta pratar om. Det vill säga att det yttersta svaret på att vara lycklig och känna harmoni är när man trots de omständigheter man befinner sig i, lyckas finna vägar att ändå må bra.

Livet är inte enkelt och nu prövas vi kanske mer än någonsin. Men även när livets omständigheter är tuffa går det att samtidigt fokusera på att må bra och känna glädje. I det som är just nu.

Så istället för att skämmas för det bubbligt lyckliga inombords tänker jag nu njuta av det till fullo. Och jag hoppas att även du, trots dina omständigheter, kan hitta något som får dig att må riktigt gott! Just idag. Just nu!

Ha en amazing lördag vännen!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.asanyvall.se

 1. Hej Åsa, så härligt att du är tillbaka med dina kloka ord och trygga framtoning – jag har saknat dig!
  Inte skämmas, precis som du skriver i ett av inläggen innan väljer en sin inställning även nu och jag tänker att det alltid är bättre att vakna med en go känsla i kroppen oavsett världsläge. Omfamna det!

  Jag har funderat på en annan sak, kanske har det att göra med att jag är introvert, men den rekommenderade sociala isoleringen skrämmer mig inte, rentav skönt eftersom den är officiellt sanktionerad.

  Vi bor utomlands och nu har skolan stängt i fem veckor (tre stängt och två veckors påsklov på det), och min arbetsgivare har rekommenderat hemmakontor så jag och min son ska hålla oss här hemma. Det blir annorlunda fast jag är inte orolig för rastlöshet eller att vi ska sakna andra människor, kanske delves pga att vi inte är så extroverta av oss, utan får vår energi inifrån.

  Tack för din lilla lista med inspiration. Känner att vi är rustade för att ta oss igenom detta med ro. Åtminstone tänker vi försöka.

  Varm kram till dig!

  1. Åh vilka positiva härliga rader! Tack för att du sprider så go, varm energi! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..