Hej!

Jag heter Åsa Nyvall och jag är glad över att du har kikat in på min blogg, för det innebär förmodligen att du har tagit ett beslut om att du önskar någon form av förändring i ditt liv. Ett första steg mot att finna den hälsosamma väg du själv önskar gå framåt.

Jag har i hela mitt liv varit intresserad av möten människor emellan. Och fascinerats över att vi alla kan utvecklas i den riktning vi önskar, men hur svårt det kan vara att starta upp ett sådant arbete och fullfölja sin plan. Vi har alla olika hinder och ursäkter för varför saker och ting inte går att uppnå. Men tänk om vi kan finna tekniker för att hantera dessa hinder och ursäkter så att vi kan nå dit vi önskar…

Jag är utbildad samtalscoach samt par- och relationscoach. Jag arbetar enligt psykosyntesens modell som är en möjlighetsorienterad metod där man fokuserar på varje människas potential. Där man identifierar orsaker till olika beteenden och rädslor som kan ligga till hinder, för att därefter finna sätt att ta sig framåt i livet i en positiv riktning. Med en ökad självkännedom, bättre självkänsla och ökat självförtroende blir det enklare att ta tag i de saker man behöver ta tag i för att skapa den förändring man önskar. I bloggen kommer jag dela med mig av tips och tankar på hur du kan stärka dig själv mentalt. Hur du kan komma i kontakt med ditt inre och finna vägar till ett ökat välbefinnande. Jag kommer dela med mig av egna erfarenheter men också sådant som är framforskat eller som utan forskning har visat sig fungera. Det kommer handla om att ha fokus på dig själv, men också på dina relationer och hur du väljer att se på din omgivning. Ditt liv helt enkelt.

Jag är även lärare i Yin yoga och håller regelbundet klasser både inom yoga och meditation. Du som är bekant med Yin och Yang känner till att vi behöver båda dessa delar för att ha balans i vår kropp och i vårt sinne. När vi har den balansen känner vi oss mer tillfreds och upplever att vi mår bättre. Ja, kanske rentav känner en större grad av lycka. Med tanke på att vi lever i en värld där vi presterar mycket och är ständigt uppkopplade är det än mer viktigt att få in Yin i livet på ett naturligt sätt. För egen del har jag funnit Yin yogan och meditationen som bra balanserare för mig, men det finns många fler sätt att få in mer av stillhet i livet och även detta kommer jag ge tips om och dela med mig av i bloggen.

Inom ovanstående områden håller jag en hel del föreläsningar och workshops. Jag deltar på olika event där jag har glädjen att få bidra med detta. Allt från att prata om våra kärleksspråk, hur vi uppfattas genom vårt kroppsspråk, hur man kan förenkla sin vardag och skapa mer tid för sådant som man tycker om att göra, till att bli framgångsrik i att sätta mål och nå dem. Ämnena är varierande men i botten ligger alltid ett syfte om att må bra på insidan. Genom att skapa ett liv man själv tycker om och genom att ha sunda relationer både till sig själv och sin omgivning.

I april 2019 släppte jag tillsammans med Helene Arkhem boken KÄRLEKENS SPRÅK – din guide till lyckliga relationer! En bok som ger dig enkla verktyg som skapar magi i alla dina relationer. Med denna kunskap blir de relationer som känns svåra plötsligt begripliga och de redan fina relationerna fördjupas. 

Tillsammans med Annika Sjöö har jag även skrivit boken Mativation. En bok med syftet att inspirera till en hållbar kostföräning. En härlig bok med 50 underbara Paleo-recept och verktyg i hur du förbereder dig inför en kostförändring, bibehåller ditt fokus under resans gång och sedan bibehåller dina resultat. Och mår bra! 

Jag hoppas att du vill följa med mig i bloggen. Kommentera gärna och dela med dig av dina tankar. Ju fler vi är som bidrar till godhet och välmående, desto bättre!

Kärlek, respekt och omtanke!

Åsa

 

Hemsida: www.regnsken.se

Mail: info@regnsken.se

Instagram: @asanyvall

Facebook: www.facebook.com/regnsken