Nu är vi hemma igen och packar om för att flyga till Blekinge med ett plan som går 11.55 – tillbaka till verkligheten, så att säga. Vi hade en rätt mödosam flygrutt från Phuket till Stockholm och av någon mystisk anledning hade vår biljet förändrats på vägen och istället för två timmars hålltid i Doha fick vi vänta sex timmar och inte förrän  kl. 22.00 i går kväll nådde vi svensk mark igen. Då hade vi varit på resande fot i 20 timmar. Trots det orkade vi fira hemkomsten med ett avsnitt Maria Wern och ett glas vin innan vi somnade. Jag drack vin. Mårten knäckte en Cola Light. Vilka hjältar!

När man kommer från Thailand är man jetlaggad åt rätt håll och trots lite sömn vaknade vi båda pigga (”speedade”) i morse. Det blev ett svettigt 30 minuters pass på gymmet och mysfrulle. Jag mixade en energidrink (en återställare efter resan) på mandelmjölk, ägg, havregryn och banan. Supergod och kanon att boosta sig med när man är lite urlakad. Här får du receptet:

Styrka med hopprepsintervaller gjorde min morgon.

Styrka med hopprepsintervaller gjorde min morgon.

Energikick efter träning a la Malin

Återhämta dina superkrafter med denna goda energibomb! ;-)

Återhämta dina superkrafter med denna goda energibomb! ;-)

Du behöver för en person:

2,5 dl mandelmjölk (eller den mjölk du själv föredrar)

1 ägg

1 dl glutenfria havregryn

1 banan

1 tsk honung (en smaksak)

Mixa, servera och njut!

  1. Moa skriver:

    Hej!

    Har du tips på hälsosam lunch, har en sambo som för det mesta inte har uppvärmningsmöjligheter på lunch eller har någon lunchrestaurang i närheten, många gånger blir det smörgås och det är ju inte alltid så bra, beror väl på vilket bröd man väljer i och för sig, sallad blir också lite trist varje dag, han äter det mesta. Tack på förhand!

    Mvh Moa

    1. Hej Moa, tack för frågeställningen. Jag lovar att ta upp den i bloggen (du får naturligtvis vara anonym) som nästa läsarfråga. Kram! /Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..