Jag förespråkar i första hand att man lagar sitt eget käk. Men det är alltid bättre att äta alls än att missa måltider. Som matte på språng är det svårt att spontanköpa mellis om jag glömt (vågar inte binda hundarna utanför affären) Då är det oväderligt med hälsosamma alternativ i handväskan. Nu finns det chiapudding med chokladsmak och Acai Bowl med flera smarta lösningar på påse. Smart! På ett kick fixar du din egen supermumsiga (läs smakar helt okej ) och nyttiga superfood-mellis på stående fot genom att tillsätta mjölk eller vatten, skaka och servera. (Kan även ätas direkt ur påsen)

Perefekt för mammaliv, friluftsliv och vardagsäventyr – vart du än befinner dig!

Superfood på påse är ju superbra!;-)

Höstmyyys <3

Höstmyyys <3

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..