”Kladdkaka” på bara tre ingredienser? Jo tjena! ”Bluffrecept. Det här kan ju inte vara gott?”  tänkte jag högt när jag läste receptet på min kollega Åsas blogg: Mosa en banan, blanda i ett ägg och två matskedar raw kakao. Och micra i 2 minuter?

”Suck! käka en bit riktig kladdkaka och spring en runda efter, hur svårt kan det vara liksom?! Tänkte jag trött och avfärdade det hela som floskler. (Planerade till och med att göra en parodi på skiten med rubriken ”synd på bananen”). Skrattade gott åt det hela. Tills igår, då mensmonstret tog över min kropp. Jag var bara tvungen att ha choklad. ”Fan, jag testar! ”Tänkte jag i ren desperation. Rörde ihop smeten efter Åsas rekommendationer, micrade 2 minuter och serverade med hallon och kvarg.

Alltså … dra mig baklänges, SÅÅÅ HIMLA GOTT! Det bästa receptet som kommit i min väg på länge. TACK Åsa! Och förlåt att jag var fördomsfull. Skrattar bäst som skrattar sist. Nu har jag börjat googla Paelo-recept 😉

Godaste nyttiga chokladmuggcaken

IMG_4607

Denna chokladbakelse är så nyttig att du kan äta den till frukost.

Denna chokladbakelse är så nyttig att du kan äta den till frukost.

 

Ursprungsreceptet på Åsas blogg …

Chokladkaka med bara 3 ingredienser – snabbt, gott och nyttigt!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..