Med det nya året medför vissa förändringar. Bland annat har jag bestämt mig för att börja blogga på min egen plattform malinnylen.com, vilket känns både mer logiskt och smart – eftersom att det där jag marknadsför mina tjänster som skribent och PR-konsult inom nischen träning och hälsa (Vilket sällan har kommit fram på ett naturligt sätt när jag bloggat här)

Året som proffsbloggare på en träningstidning har  lärt mig mycket om mig själv och min egen bloggpersonlighet. Jag har kommit fram till vilken typ av bloggare/influencer jag vill vara.

Tycker fortfarande att ToppHälsa är det mest inspirerande och helhetsgreppande magasinet i sin genre och ser tillbaka med värme på det lärorika året tillsammans med mina kära läsare, chefredaktör Pamela och redaktionen.

Tack för mig! <3

Tack för mig!

Tack för det här året! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..